Türkçe English Deutsch
 
 

Avukat Yeşim Gülekli (Master of Iuris)

1965 yılında dünyaya gelmiştir. 1985 yılında İstanbul Özel Saint Georg Kız Lisesi’nden, 1989 yılında ise İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden birincilik ile mezun olmuştur.

1991 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde Özel Hukuk alanında “ İpoteğin Taşınmaz ve Alacak Açısından Kapsamı” konulu tez ile yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.

1991 – 1993 yılları arasında aynı enstitü bünyesinde özel hukuk doktora derslerine katılmıştır.

1989 – 1993 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Özel Hukuk Bölümü Medeni Hukuk Anabilim Dalında öğretim görevlisi olarak görev yapmıştır.

Halen İstanbul Barosu’nda kayıtlı olarak serbest avukatlık yapmakta olan Yeşim Gülekli aynı zamanda İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemeleri nezdinde Miras Hukuku alanında bilirkişi olarak görev yapmaktadır. Aile Hukuku ve özellikle mal rejiminin tasfiyesine yönelik davalarda uzmanlaşmış olan Av. Yeşim Gülekli,  bu konularda avukatlara yönelik olarak düzenlenen sertifika programlarına konuşmacı olarak katılmaktadır.

Özyeğin Üniversitesinde yapılan Mal Rejimleri  Sertifika Programı'nın ayrıntıları için tıklayınız... 

Av.Yeşim Gülekli  özellikle hukuk alanında Almanca dilinden Türkçe diline ve Türkçe dilinden Almanca diline çeviri  yapmakta olup  noter yeminli tercüman unvanını haizdir . 

Moda Deniz Klubü Disiplin Kurulu'nda ve Avusturya Liseliler Derneği Yönetim Kurulu'nda yer almaktadır.

E-posta: yesim@gulekli.av.tr

 
 
 
 
Yasal Uyarı | www.gulekli.av.tr